aanbieding verhuismateriaal

Inpakmateriaal

Allerlei onmisbaar en handig  inpakmateriaal voor uw verhuizing bij ons uit voorraad geleverd en verzonden. Denk aan inpakpapier, noppenfolie, wikkelfolie, golfkarton, meubelhoezen, stoelhoezen, matrashoezen, 2-persoons matrashoezenverhuisstickers, waarschuwing etiketten, zwarte stift, bundelfolie en meer.

Kortom een prima start van uw verhuizing start hier met handig onmisbaar inpakmateriaal voor uw verhuizing.

Ook is het mogelijk om allerlei inpakmateriaal voor uw verhuizing af te halen aan onze opslag. Dit kan op afspraak (06-15096823) en is ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

!
maximaal 2 werkdagen

Wikkelfolie / stretchfolie / bundelfolie

Wikkelfolie / stretchfolie / bundelfolie  ideaal om meubels in te sealen voor transport geeft extra stevigheid en wat bescherming.

Wikkelfolie / stretchfolie / omwikkelfolie / hand wikkelfolie / bundelfolie.

Wikkelfolie; Ideaal om meubels mee in te wikkelen / sealen voor transport en bescherming. De sealfolie geeft extra stevigheid en stijfheid aan uw meubels wat de levensduur van het meubel na transport en verhuizing ten goede komt.

Tevens is de wikkelfolie erg handig voor het samen bundelen van onderdelen en artikelen, denkt u bijvoorbeeld aan een gedemonteerde kledingskast.

Ook de lades en deurtjes van kasten kunnen niet plots ongewenst open gaan, wat de verhuizing plezieriger maakt. Kortom een rol handwikkelfolie is onmisbaar voor een handige verhuizing.

Kleur; naturel of zwart.  300 meter op de rol met een breedte van 50 cm € 9,95 / rol

Extra sterke wikkelfolie want 20 my dikte!         Afname per rol geen probleem.

Handige dispensers wat het afrollen van de wikkelfolie vergemakkelijkt. Kunststof dispenser aan te bevelen voor zo nu en dan gebruik € 4,95 / stuk.

Bundelfolie / mini rollen sealfolie; mini wikkelfolie handig om kleine artikelen samen te bundelen ook wordt bundelfolie gebruikt om bv. Koffers in te sealen voor als u op vakantie gaat met het vliegtuig.

Bundelfolie  mini rol 10 cm breed, 20 my dikte, kleur naturel (transparant) of zwart 150 meter lengte onze prijs per rol slechts € 1,95. Kunststof dispenser, blauw, 14 cm slechts € 3,95.

Grootverbruikers en/of zakelijke klanten klikken hier voor ons gespecialiseerde shop met een breed assortiment aan sealfolie / gekleurde wikkelfolie / overdozen met korting / extra dikke wikkelfolie en diverse dispensers en meer.

maximaal 2 werkdagen

Inpakpapier

Inpakpapier onmisbaar voor uw inpakwerk van servies en glaswerk.

Inpakpapier onmisbaar om uw breekbare spullen zoals servies en glaswerk mee in te pakken. Inpakpapier is dikker en groter dan het grijze vloeipapier en geeft daardoor betere bescherming. Bij ons de keuze uit meerdere formaten inpakpapier. Grotere afname inpakpapier met korting. Grootverbruikers > 100 kilo mailen (info@aghsupport.nl) voor een passende bieding. Levering uit voorraad.

Per kilo inpakpapier circa 75 vel in de maat 60 * 40 cm voor € 2,80.

Twee kilo met korting circa 150 vel in de maat 60 * 40 cm slechts € 4,95

Vijf kilo met extra korting circa 375 vel in de maat 60 * 40 cm slechts € 13,25

Per extra groot pak á 10 kilo slechts € 25,- !!

__________________________________________________________________________

Inpakpapier in een groter formaat van 60 * 80 cm. Handig voor uw grotere serviesgoed, vazen, schalen en dergelijk. Groot formaat pakpapier voor uw inpakwerk.

Inpakpapier per kilo circa 75 vel in formaat 60 * 80 cm onze prijs € 2,95

Twee kilo met korting circa 150 vel in de maat 60 * 80 cm slechts € 5,50

Vijf kilo met extra korting circa 375 vel in de maat 60 * 80 cm slechts € 13,50

Per extra groot pak á 10 kilo slechts € 27,50,- !!

Alle prijzen inclusief de btw.

maximaal 2 werkdagen

Waarschuwings stickers

Waarschuwings stickers diverse modellen ideaal, onmisbaar om uw verhuisdozen met breekbare spullen extra te laten opvallen.

Rol á 25 waarschuwing stickers gebruik deze om breekbare objecten en/of verhuisdozen met breekbaar glaswerk – servies en dergelijke extra te laten opvallen.

De waarschuwing stickers zijn zelfklevend.

Formaat per etiket is; 80 x 100 mm

Onze prijs per rol á 25 stuks € 2,80

Modellen;

1.       Waarschuwing etiket rood met de tekst “voorzichtig breekbaar”

2.       Waarschuwing etiket rood met een glas en de tekst “breekbaar”

3.       Waarschuwing etiket rood met rode pijlen die omhoog wijzen “this side up”

4.       Waarschuwing etiket 4 plaatjes op één etiket

maximaal 2 werkdagen

Verhuisstickers

Verhuisstickers er handig voor het benoemen van uw verhuisdozen.

Blanco etiketten erg handig! (verhuisstickers)

Blanco etiketten, uiteraard wit en zelfklevend. Ideaal om uw dozen te nummeren of te benoemen. Maat van een etiket is 8 x 5 cm. Verhuis stickers onmisbaar voor uw verhuizing. Na gebruik weer eenvoudig te verwijderen, laat geen lijmresten na, niet op karton en ook niet op meubilair. Prijs per rol á 100 verhuisstickers slechts € 2,80

Bestel een professionele permanente zwarte Edding 3000 stift mee onze prijs slechts €2 Kwantum korting ==> een rol verhuis stickers á 1500 stuks voor € 35,-

maximaal 2 werkdagen

Meubel - matrashoezen

Matrashoezen 1-persoon (250 x 125 cm).

Twee persoons matrashoezen ( 250 x 165 cm).

Stoelhoezen Klein (110 x 110 cm) gaan per 4 stuks

Meubelhoezen Middel (240 x 130 cm).

Meubelhoezen Groot ( 300 x 130 cm).

Onze meubelhoezen en matrashoezen zijn sterke, doorzichtige folie hoezen. Met dicht gelaste zijden bieden deze 0,08 mm dikke folie hoezen prima bescherming tijdens transport en/of opslag voor uw matrassen en meubelstukken. Uit voorraad kunt u kiezen uit verschillende maten meubel - matrashoezen. Onze beschermhoezen zijn altijd in een extra dikke 80 micron uitvoering, geschikt voor meerdere malen gebruik.

Uw matrassen veilig en schoon vervoeren. Gebruik hiervoor onze matrashoezen. Afmetingen van deze hoes zijn 250*125 cm, geschikt om twee 1-persoons matrassen in te vervoeren of op te bergen. Ook geschikt voor de dikkere boxspring matrassen.

Voor een 2-persoons matras kiest u het best de speciale twee persoons matrashoezen van 250*165

Om uw meubels te beschermen adviseren wij u onze speciale meubelhoezen. Deze kunt u eenvoudig over uw meubelstuk heen trekken zodat dit beschermd is en schoon blijft. We hebben hoezen in het assortiment speciaal voor (eet)kamer stoelen, kleinere meubelstukken de maat van deze stoelhoes is 110 x 110 cm (set van 4 stuk).

Tevens meubelhoezen voor bankstellen en grote meubelstukken. Maat van deze handige meubelhoezen is 240*130 of voor 3-zits bankstellen en grote meubels 300*130 cm.

maximaal 2 werkdagen

Golfkarton per meter

Golfkarton ter bescherming en het inpakken van uw meubels, apparaten, spiegels en dergelijk. Breedte 100 cm. Goedkoop per meter te bestellen.

Golfkarton is een handig en goedkoop verpakkingsmateriaal om meubels en / of grote apparaten mee in te wikkelen. Eenvoudig in verwerking want golfkarton is licht en flexibel. Met elk standaard afbreek mesje is het prima op maat te snijden. Door de ribbels aan het karton biedt het goed bescherming. De ribbels komen tegen het te beschermen product te zitten en de gladde zijde van het golfkarton naar buiten toe. In combinatie met noppenfolie voor een nog betere bescherming voor emigratie of wanneer u het transport geheel uitbesteed. U brengt eerst de noppenfolie aan (luchtnoppen tegen het product) en daaromheen het golfkarton.

Bij ons koopt u golfkarton goedkoop per meter in de meest gebruikte breedte van 100 cm.

Onze prijs slechts € 0,65 / meter  inclusief btw.

maximaal 2 werkdagen

Verpakkingstape

Bij afname van volle overdoos á 36 rollen 20% korting
Verpakkingstape handig en onmisbaar voor allerlei inpakwerk.

Verpakkingstape uit voorraad geleverd. Wij leveren de verpakkingstape als PP acryl low noise tape. Prima kleefkracht voor allround gebruik en optimaal geschikt voor karton. Prijs per rol vanaf € 1,50

Kleuren; bruin (havana), naturel (transparant) en oranje met de opdruk  "breekbaar | fragile".

Tape dispenser. Handig mee te bestellen een degelijke handdispenser. Handdispenser / tape dispenser / tape afroller. Degelijke metalen robuuste uitvoering. Ideaal voor gebruik om de Amerikaanse vouwdozen dicht te tappen. Werkt met alle standaard 48 / 50 mm brede verpakkings - en renovatie tape. Onze prijs voor deze tape dispenser slechts € 9,95

Heavy-Duty masking tape / renovatie tape.

Zware PVC afplaktape voor extra zware toepassingen in de bouw / renovatie / industrie. Plak uw stucloper netjes af tijdens het muren stucen / renoveren / schilderen / spuiten en of zandstralen en hou het schoon en gemakkelijk.

Tevens prima geschikt voor het afdichten van bekistingsnaden voor het beton gestort wordt en voor het afdichten van isolatieplaten.

Deze renovatie tape / heavy-duty masking tape heeft een hoge kleefkracht en laat geen lijmresten na op allerlei ondergronden waaronder PVC en aluminium profielen. Verwijder hem na gebruik en uw profielen blijven als nieuw tijdens uw werkzaamheden. Tot 2 weken UV-stabiel en bruikbaar bij lage temperaturen.

Tesa renovatie tape / heavy-duty masking tape rol 33 meter lengte, 50 m breed € 5,50

maximaal 2 werkdagen

Beschermhoeken

Beschermhoeken | hoekbeschermers | schilderij hoeken | schuim hoeken | schuim hoekbeschermers | U-corners | U-fix hoeken

Onmisbaar om uw schilderijen, spiegels, hoeken van meubels en bv. deurpanelen extra bescherming te geven, schuim beschermhoeken. Perfect voor bescherming van randen / hoeken en meer. Wij hebben een voorraad van schuim beschermhoeken in de meest gangbare maatvoering.

De maat welke u bestelt is maat B in onderstaande tekening in millimeters.

Per 10 stuks voor slechts € 4,95

Deze schuim beschermhoeken of schilderijhoeken zijn een perfect toepassing  voor de bescherming van kwetsbare hoeken en randen. Andere benaming voor deze  schuim hoeken zijn ook wel  U-corners of hoekbeschermers. Deze beschermhoeken zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en diktes. Door zijn vorm klemt het U-profiel zich vast om de randen. Het is geschikt voor de bescherming van b.v. glas, spiegels, geverfde oppervlaktes, tafelbladen en metalen platen. In combinatie met sealfolie en/of noppenfolie de perfecte bescherming voor uw verhuizing, transport of emigratie.

Bescherm hoekprofielen gemaakt van stevig schuim. U-fix profielen, u-fix hoekbeschermers, schuim hoekbeschermers uit voorraad in de meest gangbare maatvoering!

Beschermhoeken | hoekbeschermers | schilderij hoeken | schuim hoeken | schuim hoekbeschermers | U-corners | U-fix hoeken

maximaal 2 werkdagen
spanband zonder ratel

Spanband

Professionele spanband met gesp. Perfect tijdens het transport bij uw verhuizing. Lengte 5 meter.

Professionele spanband met gesp. Lengte 5 meter. Ideaal voor het vastzetten van uw meubelen en witgoed tijdens het transport bij uw verhuizing. Spanband met gesp ook wel genoemd een klemgesp spanband. Uiteraard is deze spanband ook erg handig nog na uw verhuizing en te gebruiken bij het klussen bijvoorbeeld.

Sterkte: 300 daN (300 kg.)

Materiaal: 100% polyester

Certificering: TÜV-GS keur / NEN-12195-2

Productienorm: EG Machine richtlijn (89/392/EEG)

Lengte: 5 meter

Kleur: Blauw

 Onze prijs van deze professionele spanband € 4,95 / stuk.

maximaal 2 werkdagen
Noppenfolie per volle rol of per strekkende meter!

Noppenfolie per strekkende meter

Bij aantal kunt u het gewenste aantal meters noppenfolie aangeven. Uiteraard wordt de u de bestelde meters aan één stuk toegezonden.

Noppenfolie hét inpakmateriaal om allerlei breekbare artikelen mee in te pakken, spiegels, schilderijen, vazen, beelden, LCD scherm en meer. Noppenfolie is licht, prima te verwerken en geeft door de luchtnoppen een goede bescherming tijdens uw verhuizing.

Noppenfolie als inpakmateriaal. Te bestellen in de volgende breedte maten;

 50 cm breed ( € 0,60 / meter)

 75 cm breed ( € 0,65 / meter)

100 cm breed ( € 0,70 / meter)

120 cm breed ( € 0,75 / meter)

150 cm breed ( € 0,85 / meter)

200 cm breed  ( € 1,05 / meter)

100 cm breed ( € 1,60 / meter) 3 cm grote nop.

120 cm breed ( € 1,80 / meter) 3 cm grote nop.

Noppenfolie voor  isolatie / vorst bescherming. Professionele noppenfolie met grote 31 mm nop! UV bestendige professionele 3-laags noppenfolie, de luchtnoppen zitten tussen de folie in. Bij ons uit voorraad te bestellen in de volgende breedte maten;

120 cm breed, grote nop (31 mm) professionele isolatie kwaliteit! (€ 2,85 / meter)

150 cm breed, grote nop (31 mm) professionele isolatie kwaliteit! (€ 3,25 / meter)

200 cm breed, grote nop (31 mm) professionele isolatie kwaliteit! (€ 3,75 / meter)

250 cm breed, grote nop (31 mm) professionele isolatie kwaliteit! (€ 4,25 / meter)

Voor eenvoudige bevestiging van de isolatie noppenfolie adviseren wij onze doek klemmetjes (40 stuks / € 2,50) of u kunt kiezen voor het startpakket bevestiging materiaal. Dit pakket bestaat uit 30 meter Atlasdraad en 40 doek klemmetjes. De prijs van dit startpakket is € 10,25