tape voor elke toepassing_

Tape

Tape voor elke soort inpakwerk de juiste rol tape!

Tape - verpakkingstape is het ideale middel bij uitstek om uw kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten. Met een goede tape dispenser en een rol verpakkingstape plakt u alles in een handomdraai dicht. AGH Support verkoopt uitsluitend de kwalitatief betere verpakkingstape in diverse typen en kleuren. Onze verpakkingstape. Uitsluitend de High Tack Super Plus Tape met betere, meer belijming voor optimale hechting.

Vele soorten keuze aan tape, hieronder korte toelichting welke tape voor welk inpakwerk.

Onze meeste verkochte verpakkingstape is van het type PP low noise tape. Deze tape is het langste houdbaar van de pp tapes en maakt geen lawaai bij het afrollen (en is daarmee prima geschikt voor veelvuldig gebruik). De belijming van de tape is 32 micron. Ideaal voor kartonnen dozen en folie verpakkingen. Hecht minder goed op dozen zonder kraftpapier. Achteraf de tape verwijderen laat enigszins lijmresten na. Te bestellen in bruin / wit of transparant!

Tape PP solvent is de langst houdbare kleefband die onder alle temperaturen een goed hechting geeft. Solvent tape is achteraf makkelijker verwijderbaar dan PP acryl tape. Ook te verwerken met temperaturen lager dan 10 graden en zelfs onder nul. Solvent tape kleeft altijd op nagenoeg elke ondergrond. Maakt geluid bij afrollen.

Waarschuwings tape, fel oranje met de opdruk "breekbaar - fragile". Laat uw verpakkingen met daarin kwetsbare objecten extra opvallen voor verzendingen en transport. Een PP acryl waarschuwings kleefband die extra opvalt. Te bestellen in het fel oranje met opdruk "breekbaar - fragile".

Versterkte filament tape als het echt goed vast moet zitten. De sterkste tape in de markt. Glasvezel versterkte tape, met draden in de lengte richting. Een versterkte PP acryl tape voor al het zware werk. Niet geschikt voor een dispenser.

Duct tape ook wel genoemd gaffer tape, onmisbaar bij elke klus! Bij ons een ruim assortiment aan diverse typen en kleuren duct tape. Duct-tape ook voor de professional!. Het verschil tussen consumenten duct tape en voor de professional is het aantal weefdraden, ook wel genoemd MESH. Tesa consumenten duct tape bevat een 40 weefseldraden, 20 horizontaal en 20 verticaal. Echter onze professionele Polytect duct tape bevat het dubbele een 80 MESH weefseldraden, juist geschikt voor elke professinal. Met 80 draden kaars recht handmatig afscheuren, optimale kleefkracht en super sterk. Duct tape - gaffertape - ducktape onmisbaar bij elke klus.

vanaf

Solvent verpakkingstape

PP solvent kleefband, optimale kleefkracht bij elke temperatuur.

De all-round tape die altijd plakt, zelfs bij - 10.

vanaf

Acryl PP tape

Goedkope, goede low noise kleefband  per rol, per bundel of per doos. PP acryl tape. In de kleuren wit of bruin en transparant uit voorraad te bestellen.

vanaf

PVC Tape

PVC solvent tape (rubber - tape).
vanaf

Waarschuwings tape

PP acryl oranje waarschuwings tape met opdruk "fragile - breekbaar".

Reeds vanaf 1 rol te bestellen! Grotere aantallen met staffelkorting.

Tape dispenser

Tape dispenser met rem. Een handige afroller voor al uw acryl tape gemakkelijk te verwerken.
Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel

Tesa Duct tape

Kleef alles aan elkaar met onze sterke Duct tape. Wees een Macgyver en bouw hele objecten met enkel een rol duct tape.
Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
Vanaf

Polytec ducttape

Professionele Polytec ducttape - gaffertape. Ruim assortiment aan ducttape kleefband. Te bestellen in diverse kleuren! De beste professionele duct tape met 80 weefseldraden!!!

Dubbelzijdige tape

Dubbelzijdige versterkte tape, als het echt goed moet plakken!

Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel
Slechts

Tesa heavy duty tape

Zeer sterke PVC renovatie tape van Tesa - heavy duty tape. Laat geen lijmresten na.

Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel

Filament tape

Filament tape, versterkte tape met glasvezel. Onwijs sterke verpakkingstape, voor als het echt dicht moet blijven.
Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel

Masking tape

Masking tape ook wel bekend als schilders tape. Erg handig tijdens uw verhuizing. Simpel te beschrijven. Praktisch om verhuisdozen te merken of gedemonteerde meubelen te markeren. Al vanaf 1 rol te bestellen.
Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel